berita syarikat
  • Peralatan meteran semi-automatik untuk serbuk detergen
    Jan 02, 2020

Peralatan meteran semi-automatik untuk serbuk detergen

keluli tahan karat keluli tahan karat separuh automatik peralatan untuk serbuk detergen sedia untuk penghantaran ke luar negara. kami menyesuaikan empat penimbang berat untuk mencapai berat gram 1000 gram. Empat penimbang berat boleh menimbang bahan secara berasingan atau bekerja bersama-sama pada masa yang sama.kelajuan pembungkusan adalah pantas dan tepat.kami menggunakan skrin sentuh plc untuk mengawal peralatan meteran theis.ini adalah mesin pemeteran separa automatik, dan kami juga mempunyai mesin pemesinan automatik penuh.kita boleh menyesuaikan untuk pelanggan mengikut produk yang berbeza, berat dan kapasiti pembungkusan.

• mixer rpm-2000 paddle mixer digunakan untuk campuran serbuk detergen
    Dec 31, 2019

mixer rpm-2000 paddle mixer digunakan untuk campuran serbuk detergen

Pengadun gelung rpm-2000 yang digunakan untuk mencampurkan serbuk deterjen dimuatkan ke dalam bekas dan dihantar ke jerman. mixer paddle ribbon boleh digunakan untuk campuran serbuk detergen untuk mencapai kesan pencampuran yang sangat baik.jumlah volum model rpm-2000 ialah 2000l, ia boleh mencampurkan serbuk detergen 1000kg untuk satu kumpulan.kami juga membuka beberapa pelabuhan di atas vover atas, supaya pelanggan boleh agak mudah untuk menggunakannya. sesetengah pelabuhan digunakan untuk memberi makan bahan mentah, sesetengah pelabuhan digunakan sebagai lurang, satu pelabuhan untuk udara ekzos.kami menggunakan semua keluli tahan karat 304 untuk membuat pencampur gelung rom-2000.Kaedah pelepasan adalah injap putar yang boleh mula dan berhenti dengan mudah untuk menunaikan bahan.kami juga membuat platform mengembara dengan tangga, supaya pelanggan kami boleh menonton dari atas untuk memeriksa status kerja pengadun dayung riben.

• cpm-100 berterusan mesin pencampur bajak
    Dec 04, 2019

cpm-100 berterusan mesin pencampur bajak

cpm-100 berterusan mesin pengadun bajak untuk pelanggan kami di selatan africa. kelebihan:1. digunakan di bawah keadaan pencampuran beberapa jenis bahan dengan bahagian hampir sama.2. terutama digunakan untuk kapasiti besar.3. ia adalah mesin mixng berterusan. kekurangan:1. kecekapan pencampuran (keseragaman) tidak sebaik mixers batch.2. jika perkadaran setiap bahan sangat berbeza, pls tidak menggunakan pengadun ini.Oleh itu, sila hubungi kami untuk nasihat profesional sebelum memilih dan membeli.

• dme-60 penggiling kilang cakera untuk mengisar cili, lada, kunyit
    Nov 09, 2019

dme-60 penggiling kilang cakera untuk mengisar cili, lada, kunyit

kilang cakera potong yang digiling untuk mengisar cili, lada hitam, kunyit, halia kering untuk pelanggan Filipina kami.barisan pengeluaran yang disesuaikan ini terdiri daripada mesin pra penghancur mendatar, mesin penggiling cakera cakera, pemisah siklon, pengumpul habuk, mesin menyampaikan vakum, silo penyimpanan bahan, mesin pembungkusan, mesin pengedap, mesin penghantaran tali pinggang. ia telah digunakan selama lebih dari dua tahun dan ia masih berfungsi dengan baik. pelanggan kami sangat berpuas hati dengan barisan pengeluaran ini.kami sedang menunggu pesanan seterusnya. untuk menyediakan jentera berkualiti terbaik untuk pelanggan kami, untuk membantu mereka mengurangkan kadar pembaikan, mengekalkan kos, meningkatkan kualiti dan kapasiti produk mereka.dan akhirnya memenangi kepercayaan pelanggan dan membuat kawan dengan pelanggan bukan sahaja melakukan perniagaan.

muka surat pertama 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 muka surat terakhir
[  sejumlah  10  halaman]
Sembang sekarang minta sebut harga percuma
jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau keperluan, sila tinggalkan mesej, kami akan menjawab secepat mungkin dalam masa 24 jam.