berita syarikat
  •  30L pengadun bajak makmal Untuk pencampuran serbuk
    Nov 16, 2020

30L pengadun bajak makmal Untuk pencampuran serbuk

Higao teknologi menghasilkan 30L pengadun bajak makmal Untuk pelbagai campuran serbuk untuk mendapatkan kesan pencampuran yang sempurna. parameter teknikal 30L pengadun bajak makmal Untuk pelbagai serbuk Mixi ng: 1. jumlah isipadu ialah 30 liter 2. isipadu memuat kira-kira 6-18 liter setiap kumpulan 3. motor pencampuran adalah 3kw dengan penyongsang 4. kelajuan pencampuran adalah pemboleh ubah: 0 ~ 120PRM 5. motor pencincang berkelajuan tinggi ialah 1.5KW dengan penyongsang 6. kelajuan pencincang berkelajuan tinggi adalah pemboleh ubah: 0 ~ 1440RPM 7. elektrik kawalan: tolak botol lebih banyak pilihan boleh disesuaikan mengikut permintaan khas dari pelanggan kami rs: 1. makan kaedah: dengan penghantar vakum, dengan penghantar skru, dengan tangan, dll. 2. pelepasan kaedah: oleh injap manual, oleh injap rama-rama, oleh injap pneumatik, dll. 3. koleksi produk kaedah: dengan beg kain, dengan baldi keluli tahan karat, dengan baldi plastik, oleh bekas lain, oleh hopper kecil dan dipindahkan ke tempat lain atau mesin lain, dll. 4. kawalan bahagian: oleh push bottons, oleh PLC skrin sentuh, dll. 5. motor: untuk menggunakan motor kalis letupan, gunakan opponed motor jenama, dll. 6. berkelajuan tinggi pencincang: dengan pencincang, tanpa pencincang, dll. 7. gred keluli tahan karat bahan: SUS304, SUS316L, SUS316Ti, semua aloi titanium, semua Titanium, dll. 8. salutan: Teflon, tungsten Carbide, seramik, enamel, lapisan kaca, dll.

•  1000L pengadun reben Dengan sistem penimbangan
    Oct 27, 2020

1000L pengadun reben Dengan sistem penimbangan

1000L pengadun reben Dengan sistem penimbangandigunakan untuk mencampurkan pelbagai serbuk dan dapat menimbang bahan campuran pada masa yang sama. parameter teknikal 1000L pengadun reben Dengan penimbangan Sistem: 1. jumlah isipadu adalah 1000 liter 2. memuat isipadu: 400-600 liter setiap kumpulan 3. pencampuran motor: 15KW 4. motor disesuaikan: Bukti letupan motor untuk melindungi pengendali yang bekerja di persekitaran yang mudah terbakar dan meletup 5. pencampuran kelajuan: 42RPM 6. penimbangan sistem: memasang sel beban untuk menimbang pengadun pita 7. elektrik kawalan: PLC kawalan 8. dimensi: 3100 * 950 * 1600mm 9. berat: 1200kg ciri 1000L pengadun reben Dengan penimbangan Sistem: 1. pengadun pita mendatar boleh membuat kesan pencampuran homogen. 2. penimbangan sytem boleh menimbang setiap bahan secara berasingan sebelum mencampurkan 3. kelajuan pencampuran yang lebih cepat daripada pengadun lain. 4. motor kalis letupan disesuaikan oleh pelanggan. 5. PLC kawalan diminta oleh pelanggan untuk operasi yang mudah dan kawalan yang tepat dan tinggi.

•  100L pengadun pita mendatar Dengan sistem semburan cecair
    Oct 16, 2020

100L pengadun pita mendatar Dengan sistem semburan cecair

100L pengadun pita mendatar Dengan sistem semburan cecair digunakan untuk mencampurkan serbuk pencuci Dan air Bersama. 100L pengadun pita mendatar dilengkapi dengan semburan cecair sy batang. 1. jumlah isi tangki pencampuran ialah 100L. 2. isipadu pemuatan adalah kira-kira 40-60 liter setiap kumpulan. 3. kapasiti memuat kira-kira 40-60 kg setiap kumpulan jika ketumpatan pukal purata bahan pencampuran adalah 1.0 g / cm3. 4. motor pencampuran adalah 3kw. kerana ketumpatan pukal tidak lebih daripada 1.0g / cm3. 5. kelajuan pencampuran adalah 65rpm untuk mencapai kesan pencampuran yang baik untuk serbuk. 6. berat pengadun adalah kira-kira 300kgs. ciri 100L pengadun pita mendatar Dengan sistem semburan cecair : 1. The tangki pencampuran direka khas untuk mendapatkan kesan pencampuran yang lebih baik untuk serbuk dan butiran. 2. 100L pengadun pita mendatar semuanya terbuat dari keluli tahan karat SUS304. 3. ia dilengkapi dengan rangka sokongan untuk mendapatkan kedudukan pelepasan yang lebih tinggi. senang mengumpul produk akhir selepas pencampuran. 4. The tangki pencampuran halus, mudah dilepaskan dan bersih. 5. bekalan kuasa ialah 400V, 50Hz, 3phase sebagai per tempatan standard.

• struktur keluli Dan bingkai sokongan dibandingkan Dengan sebilangan pembekal
    Aug 30, 2020

struktur keluli Dan bingkai sokongan dibandingkan Dengan sebilangan pembekal

Higao hasil teknologi Excellect struktur besi Dan bingkai sokongan Untuk pelbagai Peralatan. berikut adalah beberapa contoh yang telah diberikan oleh pelanggan kami kepada kami untuk menunjukkan bagaimana hasil beg yang disebabkannya . Pls lihat empat gambar berikut. Anda boleh tahu bagaimana kualiti buruk mereka telah dibuat dan ia crings hasil yang mematikan bagi pelanggan, walaupun harganya murah. Pls lihat di bawah gambar yang Higao berteknologi dihasilkan. Kami prisip adalah menggunakan bahan mentah yang berkelayakan untuk menghasilkan produk berkualiti terbaik untuk pelanggan kami dengan harga berpatutan. The anggaran mungkin sedikit lebih tinggi daripada pembekal lain. tetapi hasil untuk pelanggan kami akan menjadi kejutan besar. The hubungan perniagaan dapat bertahan lama . Kami pasukan profesional akan berkhidmat anda seumur hidup ke guarrantee selepas jualan perkhidmatan. selamat datang pelanggan untuk menghantar pertanyaan dan mengunjungi syarikat kami di China.

muka surat pertama 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 muka surat terakhir
[  sejumlah  10  halaman]
Sembang sekarang minta sebut harga percuma
jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau keperluan, sila tinggalkan mesej, kami akan menjawab secepat mungkin dalam masa 24 jam.